Snart dags för ”semester”!

Sommaren är här med enorm hetta! Har just skickat iväg en novell till en tävling, en kärleksnovell i juletid. Var lustigt att skriva om snö och kyla när det är 30 grader varmt ut.

Efter en intensiv vår och försommar tar jag det nu en aning lugnare.  Håller på och redigerar zombiemanuset samt diskuterar omslag med Mattias Holding, som bl. a. gjort det fantastiska omslaget till ”Bakom väggens dörrar”.  Det blir ett spännande projekt.

 

Första delen i Azoriatrilogin får vänta lite, blir nog färdig lagom till bokmässan. Ska jobba vidare med hemsidan som jag hoppas på att bli klar med inom kort.

Snart har jag semester och åker som vanligt upp i Sverige för två veckors avkoppling utanför Sollefteå. Men lite ”jobb” blir det ändå, men underbart roliga saker. Lördagen den 28:e juli signerar jag böcker i Kramfors bokhandel och tisdagen den 31:a juli ska jag hålla författarlunch i Sollefteå där jag ska läsa ur och presentera mina böcker. Det är Dahlbergs bokhandel som ordnar den. Det blir ytterligare ett steg i att våga göra saker som jag egentligen inte törs!  Liksom panelerna var under Fantastika.
Här är två bilder från panelerna som jag var med.

 

 

Önskar er alla en fin sommar! Hoppas ni hinner läsa många böcker!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *