Novell skickad till novelltävling

Äntligen har jag skrivit igen! Så kul att komma igång. Innan jag fortsätter med en roman tänkte jag värma upp med lite noveller och har nu skickat iväg en novell till förlaget Bellvida Bells novelltävling. Deadline är först sista oktober, men eftersom jag kände mig färdig, skickade jag in den redan nu. Så ni som är sugna på en novelltävling, passa på och var med, det är ju gott om tid kvar. 🙂

Novellen skulle ha en historisk anda och innefatta romantik, spänning, passion, erotik och en härlig dos av feelgood och även mystik. Helt perfekt för mig. Jag tog en novell som jag påbörjat till en annan tävling, men inte hann färdigt.

En till tävling lockar att skriva till och det är till LitterArts. Det är på temat ”Rysligheter i Sörmland.” Som barn tillbringade jag alla somrar i Södermanland och har en liten idé vad jag ska skriva om. Men det tänker jag inte avslöja. 😉

Men målet är att komma igång med andra delen i min historiska romance/feel good-trilogi som jag har påbörjat. Första delen, som jag kallar Annas bok, är inte utgiven ännu. Ligger hos ett förlag ”on hold” och jag har skickat till fler som jag inte fått svar från ännu. Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.