Het ost & läkta hjärtan

När Ellen blir övergiven av sin man Noah i deras nyköpta hus i Nyköping, kastas hon in i en värld av djup sorg och förlamande panikattacker. Hennes livsglädje hotar att slockna, och det enda som ger henne styrka att fortsätta är hennes två älskade corgiehundar, Waffle och Wiggle. De drar henne ut ur mörkret och påminner henne om livets små glädjeämnen. Vid hennes sida finns också bästa vännen Carol, en varm och engagerad amerikanska, som outtröttligt stöttar och uppmuntrar Ellen att kämpa vidare.

Mitt i denna svåra tid dyker den tystlåtne och till synes buttre grannen Liam upp som en oväntad hjälte. Genom hans omtänksamhet och små handlingar av vänlighet, upptäcker Ellen en annan sida av honom – en som utmanar hennes tidigare uppfattningar och erbjuder en ny gnista hopp.

Tillsammans med Carol börjar Ellen smida planer för en minnesvärd gatufest mellan jul och nyår. Denna fest blir inte bara en ljuspunkt i vintermörkret, utan också en symbol för Ellens resa mot att återfinna sin styrka och livsglädje.

”Het ost och läkta hjärtan” är en rörande berättelse om vänskap, kärlek och självupptäckt. Med en blandning av humor, charmiga grannar, en gnutta skvaller och en touch av italiensk romantik blir det en feel good-historia som värmer hjärtat och inspirerar till att övervinna livets prövningar.

Sagt om Het ost & läkta hjärtan