Fantastika och uppföljaren till Karne

Tiden går fort och mycket har hänt den senaste tiden. Release av ”Sjön”, Swecon Fantastika i Sickla och uppföljaren till Karne.

Sjön släpptes lite senare än tänkt men nu har alla författare fått sina exemplar och exemplar har gått iväg till bokbloggare. En första recension har dykt upp hos Läsa och Lyssna.

Under helgen 15 – 17 juni besökte jag fantasymässan Fantastika på Dieselverkstaden i Sickla. Tre dagar fulla av härliga möten, paneler och samtal. Vi hade en butik där våra böcker såldes och det gick väldigt bra.
Under söndagen satt jag med i två paneler, diskussion inför publik. Den första var ”Varför behövs svensk fantastik” tillsammans med E. P. Uggla, Patrik Centerwall och Mattias Kuldkepp, Moderator var Marika Lövström. Det gick väldigt bra trots att jag var fruktansvärt nervös .
Nästa panel handlade om Svensk skräck idag och var med Markus Sköld, Gunilla Jonsson och Michael Petersén. Moderator var Erik Odeldahl. Alla mycket kunniga inom skräck. Köpte Markus bok Där ute i mörkret som jag läste på flyget hem. Kanonbra bok!
Känner mig stolt över att att få ha varit med på dessa paneler och stolt över mig själv att jag vågade. 🙂

Uppföljaren till Karne – Skriet från häxberget är klar för provtryck! Känner mig så jättenöjd med den! Omslaget har gjorts av Mattias Holding och den grafiska designen av Anders Nyman på Whip Media.

Baksidetext: Knackningar i väggarna, fotsteg och fnitter i barndomsrummet. Spår efter blöta barnfötter över golven i stugan och någon som verkar vilja se henne död.
Tindra återvänder till stugan hon tillbringat somrarna i som barn. I sjön utanför stugan drunknade hennes tvillingsyster när de var fyra år. Men vad var det egentligen som hände? Och vem eller vad är det som rör sig i väggarna?

I stugorna runt sjön Råtjärn, en sommaridyll ur en besökares ögon, har det skett saker som ingen vill tala om. Mörka hemligheter och mystiska dödsfall.

Bakom väggens dörrar är den fristående uppföljaren till Karne – Skriet från häxberget.

Lördagen den 28/ 7 kommer jag att finnas i Kramfors bokhandel och signera böcker.

1 reaktion på ”Fantastika och uppföljaren till Karne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *