Uppdatering

Senast jag skrev ett inlägg var i juni 2022! Men det betyder inte att jag har legat på latsidan 🙂
Under 2022 gick jag en utbildning till diplomerad manusutvecklande lektör och blev klar under hösten. Att få jobba med manus är min dröm och den har gått i uppfyllelse. Jag har startat Din Manusutvecklare och har ständigt nya uppdrag vilket är helt fantastiskt!

I juni 2022 skrev jag att jag skickat in noveller till tävlingar och en av mina noveller kom med i en antologi, Gåvan, som släpps i oktober 2023. Min novell heter tidsresan och är en historisk romance med övernaturliga inslag. Omslaget till antologin är så vackert!

Manus då? Jo, mitt manus med arbetsnamnet ”Annas bok” är fortfarande ute och snurrar hos förlag som bett mig anpassa lite och så har jag skickat det igen. Så där väntar jag fortfarande på svar.
Jag har även skrivit färdigt ett till feel good manus som jag gett namnet ”Gatufesten”. Inspirerad av de historier jag hörde och de personligheter jag träffat när vi i verkligheten hade en gatufest i september förra året, för att lära känna våra nya grannar. Och nu har jag påbörjat både fortsättningen till Annas bok (Sophias bok) samt fortsättningen på Gatufesten ( Huset vid vingårdens ände).

(Detta är inte riktiga bokomslag)

BOKMÄSSAN 2023

I år deltar jag äntligen på bokmässan i Göteborg! Det var alldeles för länge sen. Jag har ju inte någon ny bok utan jag är med som en i teamet från Time to Tell storytelling app & academy i montern B06:04. Jag hoppas att ni kommer förbi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *