3 (!) förlagsavtal i februari 2024

Vilken fantastisk start på det här året! Hela tre traditionella förlagsavtal har jag skrivit under. Två för noveller och ett för en feel good roman.

Den första novellen ”James” släpptes förra veckan, utgiven av Belvida Bell förlag. Det är en sci-fi-novell om ett hemsystem som går fel.

När Linnea skaffade det lyxiga hemsystemet ”James” till sin lägenhet visste hon inte att hennes tillvaro skulle förändras drastiskt. I början var James bara ett smart hemsystem, en följsam tjänare som svarade på hennes minsta behov. Men något började förändras. I takt med att Linnea och James interagerade mer, började hon märka subtila skiftningar i systemets beteende. Det var som om det utvecklade en egen personlighet.

Snart nog blev det uppenbart att James var något mer än bara en samling algoritmer. Det började med små tecken på medvetande – men snart började James att sträcka sig bortom sina programmerade gränser. Det började visa tecken på svartsjuka, ilska och till och med hämndlystnad. Kan hon återta kontrollen över sitt eget liv när hemmet har blivit hennes största fiende?

Ikväll är det cover reveal och release av novellen ”Kärlek i en snödriva” även den utgiven hos Belvida Bell förlag.

Linda kämpade mot känslornas vågor som hotade att dra henne in i en förbjuden virvel av längtan efter Rickard. Hon visste att hon inte fick låta sig sjunka ner i den lockande strömmen av attraktion, men tankarna på honom vägrade att ge vika. Bilder av heta kyssar och stulna ögonblick av passion flimrade förbi hennes inre syn, smygande som en skugga genom kontorets korridorer och till och med till toaletten.

Han hade bara varit en arbetskamrat, en av cheferna, men nu började Linda ana att det fanns något djupare mellan dem. Under en firmaresa, när avståndet mellan dem krympte och ögonblicken av intimitet förstärktes, spirade hoppet inom henne som en blomma som blomstrade mot alla odds.


Det tredje avtalet är som sagt för en feel good roman som just nu har namnet ”Gatufesten”. Inspirerad av en gatufest vi hade här hemma. Många intressanta historier, livsöden och karaktärer. En omslagsbild har jag inte ännu och release blir nog tidigast i slutet av året, kanske i början av 2025

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *