Bakom väggens dörrar

Knackningar i väggarna, fotsteg och fnitter i barndomsrummet.
Spår efter blöta barnfötter över golven i stugan och någon som verkar vilja se henne död.

Tindra återvänder till stugan hon tillbringat somrarna i som barn. I sjön utanför stugan drunknade hennes tvillingsyster när de var fyra år. Men vad var det egentligen som hände? Och vem eller vad är det som rör sig i väggarna?

I stugorna runt sjön Råtjärn, en sommaridyll ur en besökares ögon, har det skett saker som ingen vill tala om. Mörka hemligheter och mystiska dödsfall.

 

 

Sagt om Bakom väggens dörrar:

Med den här boken har Kristina lyckats skapa en story så otäck att det kröp kalla kårar längst hela kroppen under större delen av hela läsningen. Hon har lyckats ta klassiska skräckteman och göra dem riktigt ruskiga.
Recension av Svenska Böcker

Denna författare var helt okänd för mig tills för ett par månader sedan. Köpte en bok av henne på en mässa och läste ut den på två dagar. Kunde inte släppa den. Nu har jag läst allt hon har skrivit… Helt klart något av det bästa jag läst inom skräck/övernaturlig rysare.
Recension på Bokus

Fantastisk recension av Vargnatts bokhylla.

Härlig recension från Tusen sidor!

Betyg 4/5 från Jennies Boklista!

Håkans hylla har läst och gillade boken mycket!

6/7 ugglor av bokbloggen lagomlycklig.nu!

Betyg: 4,5/5 av Marias Bokhylla
Det är ett driv rakt igenom boken som får den att bli ännu mer spännande och gör den till en bladvändare på riktigt. Jag gillar också att allt inte är läskigt utan att det också finns relationer och kärlek som spirar mellan allt det hemska så att jag får lite andningspauser. 
Här möter dåtid och nutid varandra och knyts ihop snyggt på slutet. Är det trovärdigt? Njae, men det är oerhört snyggt skrivet och väldigt spännande.