God jul och gott slut!

Ett år är snart redan förbi! Ett år fullt av fantastiska händelser och möten.

Publiceringen av Karne – skriet från häxberget med signering på Dahlbergs Bokhandel i Sollefteå och ICA Maxi Södertälje och boken säljs hos flera bokhandlare och ICA i Järna t.ex. . Underbara recensioner som värmer så gott! De flesta recensioner hittar ni på förlags sidan Miramir Förlag.

 

Ett fantastiskt samarbete med Whip Media, stor tack till dig Anders!

 

 

 

 

 

Bokmässan och Fantastic Five. En upplevelse som fick mig att sväva på lyckomoln länge. Vilket gäng vi var som delade monter, det var så härligt Sten, Ewa, Cecilia och Ulrica! Jag hoppas vi ses på mässan 2018 också och kanske till och med delar monter igen. 

Antologin Trädet – en antologi som jag gjorde tillsammans med Camilla, Malin och Åsa från Joruns skrivarkurs. Vilket härligt samarbete det var. Ser fram emot nästa bok med er! 😉

Vinst i novelltävlingen ”Jul igen” (No Hiding Förlag) bidrog ytterligare till ett lyckorus. Tack Emelie Kempe för att jag fick äran att vara med i din fina julantologi.
Novellen har även den fått jättefina recensioner (bl. a. av Monika Ivesköld och här) och det känns så fantastiskt!

Start av crowdfunding projekt för att kunna översätta Karne till tyska. Projektet lyckades så nästa år kommer Karne ut på tyska!

 

Starten av Fantastikbokklubben i ett fantastiks samarbete med Magnus Hägglöv, Sten Rosendahl och Kris Kite Stenmark. Som vi har jobbat under hösten! Nu hoppas jag att många hittar till butiken och att alla fantastiska böcker där hittar riktigt många läsare!

Vad händer under 2018 då?

I Januari får vi besked om vem som vunnit Swedish Zombies zombieroman tävling. Det känns spännande och som jag slet med det manuset. Familjen hjälpte till så bra, stöttade och kom med bra idéer. Även min fantastiska författarkollega Mikael Mansén var ett fantastiskt stöd ( inte bara med det här manuset utan med allt jag skriver! TACK!). Även mina skrivarkursvänner Camilla, Åsa och Malin har varit underbara testläsare och jag hoppas på fortsatt samarbete!

Målet är att första delen av min fantasy trilogi ska komma ut i vår, den som jag gav ut 2015 och nu har omarbetats. Den fristående fortsättningen på Karne kommer också ut och en spännande antologi!

Nu önskar jag er alla en riktigt god jul, ett gott slut och en fantastisk start på 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *