Betyg 5/5 för min novell i julantologin ”Jul igen”!

Det är redan december och igår var min novell på tur i julantologin ”Jul igen” utgiven av No Hiding Förlag.  Det är spännande att läsa de andras noveller ( jag har bestämt mig för att läsa en varje dag fram till jul) och få feedback från medförfattarna och andra läsare. En fick jag idag och den värmde gott:
Jul igen. 2 december. Endast tomten är vaken. Novellen är skriven av Kristina Suomela Björklund som är bosatt i Schweiz. Hon har startat ett eget förlag, Miramir förlag. Debuterade 2015 med Azoria- Rubinprinsessans återkomst. Hennes novell i julantologin är oerhört välskriven. Håller läsaren fängslad från början till slut. En kollega på jobbet sa att den ger rysningar i vintermörkret. Jag ger betyg 5/5.

Just nu skriver jag inte på något nytt men det har riktigt börjat klia i fingrarna! Sitter och redigerar den nya versionen av just Azoria som kommer ut nästa år,  första delen, och fortsättningen efter Karne – skriet från häxberget ska också redigeras men först ska den till lektören.  Men kanske jag kan få till ytterligare en julnovell, vi får se.

Jag önskar alla läsare en underbar första advent.

1 reaktion på ”Betyg 5/5 för min novell i julantologin ”Jul igen”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *