En dröm går i uppfyllelse!

Äntligen, så underbart. På lördag ska jag signera min bok Karne i en bokhandel, något jag drömt om länge. Dahlbergs bokhandel i Sollefteå ringde upp mig och frågade när jag kunde komma. På lördag den 22:e juli blir de signering i deras butik! Jättefin reklam gör de för eventet.

Senaste dagarna har jag ägnat mig åt uppföljaren till Karne.  Testläsare har läst och gett fantastisk feed back så snart går manuset iväg till lektören. Arbetet med antologin går också framåt, räknar med att den är färdig till hösten. Den blir fylld med spännande, fina och lite läskiga historier.

Nu väntar semester i Sverige med bl. a. besök på de platser som Karne utspelas på. Häxmuseum, fängelsehålan och annat spännande. Dessutom bor jag i stugan som gett upphov till uppföljaren. Hoppas jag inte får besök av samma väsen som är med i den boken. 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *