Musikpensionatet ute nu!

Den 26/4 var det release av Musikpensionatet. Lite snopet att inte kunna ha någon releasefest. Men härligt att den finns ute nu!

Första recensionen har kommit också och den värmde gott:
@fattigstudent9: En klassisk feelgood med fantastiska miljöbeskrivningar som skildrar vänskap och kärlek på ett trovärdigt sätt. Jag är definitivt sugen på en resa till Schweiz så fort pandemin är över.
Boken tar dessutom upp aktuella problem så som utbrändhet och arbetskulturen med stress och press och faran med att glömma bort att njuta av livet. Språket och dialogerna flyter fint och den lämnar en med en varm känsla, längtan att åka till Schweiz och möjligtvis en inspiration till att spela ett instrument.
Läs den och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *