Redigering, redigering, redigering

Ja, det är vad jag har ägnat mig åt den senaste tiden. Det tar tid, men det ska ta tid. Ett manus ska inte slängas iväg utan ha gåtts igenom många gånger.

Min feel good ”Musikpensionatet” som kom ut som ljud- och e-bok hos Saga Egmont kommer snart ut i tryckt, förbättrad version. Räknar med att den kommer nu i april eller senast i maj. Snart ska jag ha cover release!

Men release-fest då … Ja, i dessa corona-tider går ju inte det att ha live, men jag funderar på att ha det online. Funderar på gäster, högläsning, tävlingar. Får se vad det blir, men först ett release-datum.

Mitt historiska-romance manus är fortfarande hos testläsare, några är färdiga, men jag vill samla alla kommentarer innan jag börjar. Tror jag. 🙂 Eller kanske jag ska börja? Arbetsnamnet är ”Annas bok” och tanken är att det ska följa fler böcker efter den med ”xxs bok”.

Bilden är bara en egen kreation, inte som boken kommer att se ut. Flickan har jag gjort med en online-app som heter Artbreeder, så som jag har tänkt mig att Anna ser ut.

Ledig en vecka nu och massor med härlig skrivtid, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på. Tredje boken i ”Karne”-serien är påbörjad för ett bra tag sen och jag har börjat kika lite på det, samtidigt kliar det i fingrarna att börja med ett helt nytt manus, efterföljaren till Annas bok. För något bör jag bestämma mig. Lite har jag skrivit ner som jag har tänkt ska hända och vilka personer som ska vara med. Det är alltid härligt att fylla sidorna i en vacker anteckningsbok.

Kan vara en bild av inomhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *