Gott nytt år 2020!

Ett år har gått förbi i rasande fart och jag inser att jag inte har bloggat sen i februari 2018!
2019 har varit ett jobbigt år på många sett, men även kul men underbara händelser. Tänkte sammanfatta dessa lite kort här.

I mars släpptes min skräckroman Inom cirkeln. Jag och min författarkollega M.F. Skuggeld hade release på Klackenbergs bokhandel i Sundbyberg, med bubbel och tilltugg.

I april publicerades min novell Latte och kanelbulle i tidningen kvällsstunden. Det gör alltid fina bilder till. Så här såg det ut.

Även i år var jag med på bokmässan i Göteborg. Där hade vi release av en antologi med erotiska noveller där jag skrev en novell under pseudonym (Sarah Schmidt).
Som vanligt är det underbart roligt att träffa och prata med nya människor, andra författare, vänner och bekanta. Efter de fyra dagarna är man helt slut, men lycklig.

I november kom antologin Folktro där min novell Den vackraste finns med som handlar om skogsfrun.

I december släpptes Jul igen (No Hiding förlag) där min novell Den vinkande kvinnan kom med. Jag (mitt förlag) publicerade öven de två online skräckjulkalendrarna från 2017 och 2018 i bokform, Skräck i juletid.

En av de roligaste sakerna som hände var att jag fick kontrakt hos Saga Egmont på min feel good roman Musikpensionatet. Den kommer förhoppningsvis som ljudbok och e-bok under 2020.

Nu slutar jag min korta berättelse om året som gott med en topplista bild från bokbloggaren sannareads. Karne – skriet från häxberget som var ”Best mystery/thriller av de böcker hon läst under 2019!
Karne still going strong!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *