Ute ur skrivarbubblan

Pust, ja, efter att jag kom hem från bokmässan har det varit romanskrivande som gällt, zombie-roman. Detta till en tävling som förlaget Swedish Zombie där man kan vinna ett bokkontrakt. Jag har skrivit och skrivit, varje ledig minut och ibland har det känts som jag hade bomull i huvudet och grus i ögonen. Vissa dagar var jag så trött att jag knappt kunde tänka längre. Deadline 1:a november, för mig var deadline att ha skrivit minst 60’000 ord 26:e oktober för att hinna gå igenom och skicka till testläsare. Jag blev  två dagar sen, men med mer än 60’000 ord.  Testläsarna fick manuset igår och av en har jag redan fått feedback, mycket bra feedback. Det värmer otroligt gott efter allt slit. 🙂

Karne har åkt iväg till översättaren och hon har redan börjat. Känns jättespännande.

Idag har jag tagit det rätt lugnt för första gången på flera veckor. Jobbat med Fantastikbokklubben som jag är med och startar. Inom kort öppnar vi ”dörrarna” och jag lovar er en hel hög med spännande böcker att välja mellan.

Julantologin ”Jul igen” där jag  deltar med en  novell med kunde man börja förbeställa den 24:e oktober, redan är 200 böcker förbeställda. Helt fantastiskt! Den kan man beställa hos Nohiding förlag. Det är 24 spännande noveller som passar bra att ge bort som adventsgåva.  Emelie Kämpe som är redaktör och förläggare för boken har gjort en jättefint jobb. Den kommer även gå att beställa från mig om man vill ha ett signerat exemplar.

Andra härliga nyheter är att ICA i Järna (där jag är uppvuxen) köpt in både Karne och Trädet. Så om ni bor i närheten och vill ha bra och spännande böcker, kika in där!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *