Bokmässan närmar sig!

Biblioteks- och bokmässan i Göteborg närmar sig med stormsteg! Det har varit en hel del planerande och fixande tillsammans med mina fantastiska monterkompisar och namnet säger allt, vi heter Fantastic Five! Besök oss i Monter A03:44 i fantastikgränden.
Vi har montermingel på torsdagen och signeringar under fredagen och lördagen. Hör av er om ni vill veta vilka tider.
De som ville från fantasikgränden fick vara med i en bok där vi lagt upp utdrag ur våra böcker, noveller och information om oss och förlagen. Den blev jättefin! ”Viskningar från fantastikgränden” heter den. Kommer att delas ut under mässan.

Jag har börjat skriva lite på ett tredje manus om Ödets förlag, fortsättningar på Karne – Skriet från häxberget, och gjort en hel del spännande research.  Man lär sig mycket spännande när man letar på nätet. 🙂

Spännande projekt med filmbolaget är på gång också. Inte det som vi startade med för ett år sen, utan något helt annat som jag tror kommer bli suveränt bra!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *