Provtrycket har äntligen kommit!

Japp, det tog sin lilla tid, men nu är det här, provtrycket av ”Karne-Skriet från häxberget”! Så fantastiskt att åter igen få hålla i en bok som jag har skrivit. Underbart!

Nu är det några korrigeringar som ska göras men sen kan den äntligen tryckas! Det ser jag fram emot.

Den senaste tiden har jag mest läst. Böcker, noveller och testläst andras manus. Det är så kul att få ta del av andra författares manus, vara del i processen att skapa en bok. Jag lovar er, det finns många fantastiska manus på gång som kommer att bli underbara böcker.

Ikväll börjar jag korrekturen av min första novell som varit hos korrekturläsare. Det är en jobbig med lärorik procedur. Efter det går det nog iväg till minst en testläsare igen. Den andra novellen ska jag också gå igenom, förmodligen går den också iväg till korrektur och några testläsare till.

Igår var jag hos filmbolaget hela eftermiddagen och kvällen. Det blir något nytt och mycket roligt projekt. Mer avslöjar jag inte ännu. På söndag är det dags igen, då ska jag också tillbringa många timmar där och skapa. Så underbart!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *