En tom sida

Dags att börja på något nytt. Inte för att jag är färdig med något annat manus, men när en historia pockar på är det bäst att börja skriva.  En bild är inspirationen till en novell, kanske fantasy, kanske skräck. Det får orden avgöra.

Planerandet inför bokmässan i Göteborg i september är igång. Ser fram emot att vara där igen, det var två år sen, och denna gång inte bara som besökare utan förhoppningsvis även som utställare. Men det är en hel del som ska ordnas och klaffa så vi får se hur det går.  Jag håller er uppdaterade.

Om det är någon som undrar hur det går med filmen så är vi snart igång igen. Kontrakten är inte färdiga ännu, därför har vi inte jobbat vidare på ett tag. Men även om detta projekt håller jag er uppdaterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *