Små glada nyheter piggar upp

Även om jag inte har blivit antagen av något förlag (ännu) så får jag av och till uppiggande små meddelanden eller läser inlägg som gör mig glad. Ett av mina manus är hos en professionell korrekturläsare just nu och hon la just ut följande inlägg på Facebook:

 Nej jag är INTE trött … Satt uppe till klockan tre i natt och jobbade med korrekturen av ett kanonbra manus! ?
Kunde helt enkelt inte slita mig. Även detta manus handlar om häxprocesserna i Ångermanland under 1674 – 1675, fast i romanform.
Förra boken på temat var ju den fantastiska faktaboken Där mörker möter ljus.

Samma manus har gått vidare till manusmöte hos ytterligare ett förlag, det är också goda nyheter. På det förra där det var med passade det inte in i genren som det ger ut, men hos detta förlag borde det passa bra. Men går det inte så går det inte, då ger jag ut själv.

Idag har jag suttit upp sen klockan 6.30 och skrivit på fortsättningen på det manuset som är hos förlag/korrekturläsare. Snart är det dags för en stärkande promenad i snön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *