Novell publicerad, signering och flera manus på G!

Nu var det länge sedan som jag uppdaterade bloggen. Har haft alldeles för fullt upp. Så, vad har hänt den senaste tiden?

Novellantologin ”Jag kommer hem till jul” publicerades 21:a november. Där är min novell ”Kärlek i en snödriva” med. Jag har några exemplar kvar om ni vill köpa ett signerat ex. I övrigt är den nästan helt slutsåld!

Idag fick jag beskedet att en av mina noveller blir publicerat i tidningen Kvällsstunden som har flera tusen läsare! Det känns helt fantastiskt. Den kommer att publiceras någon gång i vår. Naturligtvis håller jag informerade om när. 🙂

Lördagen den 1:a december var jag och tre av Miramir Förlags författare och signerade böcker hos Klackenbergs böcker & papper i Sundbyberg. Vi gjorde succé och försäljningen gick lysande. Stort tack till Michelle som lät oss komma dit!

Vi ser riktigt grymma ut på bilden, skräckförfattare som vi är!

Och ja just det! Bakom väggens dörrar ska bil ljudbok! Kontrakt signerat med Kadabra ljudboksförlaget. Underbart kul!

Lördagen den 8:e december stod jag på julmarknaden i Männedorf där jag bor och sålde den tyska versionen av Karne. Det gick kanonbra. Kallt var det, men det vägdes upp av alla underbara människor jag träffade.

Vad är på gång? Jo, tre noveller har jag skickat till tre olika novelltävlingar så håll tummarna! Tre manus på gång varav ett är till en manustävling.
Julen närmar sig och med den hoppas jag kunna hitta massor av skrivtid.

Sköt om er, njut av adventstiden och ha en riktigt underbar jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *