Författarlunch i Sollefteå

Två dagar innan författarlunchen skulle ske var jag inne i Dahlbergs bokhandel i Sollefteå för att höra om böckerna kommit och om det var några som anmält sig. Inga böcker och någon enstaka som anmält sig.
Jag tänkte att det blir säkert inte av,  så jag tänkte inte så mycket på det och var inte ens nervös för jag trodde nästan att det inte skulle bli av.

Kvällen innan gick jag dock igenom allt igen som jag tänkt prata om och läste det jag tänkt läsa upp.

Tisdagen kom, jag åkte dit och blev så fantastiskt bemött av Magdalena på Dahlbergs bokhandel och av en fin skylt utanför på gågatan.

Vi gick till lokalen som var jättemysigt och fint gjort med roll ups, scen, bord med mina böcker och bord för besökarna att sitta vid för att äta och lyssna. Lax och potatis fanns att äta och den trevlige krögaren fixade med oljelampor på borden. Riktigt mysig atmosfär!

 

 

 

 

 

 

 

 

Intresserade lunchbesökare lyssnade och ställde flera frågor efteråt. Det kändes verkligen jättebra allting! De ville till och med att jag skulle läsa en dikt på alvspråket zorii som jag uppfunnit. Då jag själv aldrig läst något högt på det språket blev det en riktig utmaning! 🙂

Stort tack till Magdalena och Dahlbergs bokhandel att jag fick möjligheten att göra detta!

På fredag blir det signering i Kramfors bokhandel! Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *