61’161 ord blev till 65’444 samt 212 lyssningar efter bara några dagar!

Ja, underbart. Karne – Skriet från häxberget släpptes som ljudbok hos Storytel den 15:e mars och bara efter ett par dagar hade den 212 lyssningar. Så underbart härligt! Jag hoppas att folk fortsätter att lyssna på Karne.

Under mars månad toppade den dessutom Whip Medias lista med flest lyssningar av dem som de  ljudböcker som de gett ut hos Storytel.

 

De senaste veckorna har jag redigerat den fristående fortsättningen på Karne efter att jag fått tillbaka den från lektören. Det resulterade i 65’444 ord istället för 61’161. Känns MYCKET bra. 🙂 Nu är det iväg på korrekturläsning.

Den första delen i Azoriatrilogin, den nya upplagan, har kommit tillbaka från korrekturläsningen så den ska jag ta tag i nu. Omslaget till första delen tänker jag avslöja den 11:e april.  ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *