Boken är klar nu ska den ”bara” säljas också …

Just det, och det är inte lätt. Om man inte har en jättestort förlag i ryggen som ser till att boken finns överallt så är det svårt. Man måste använda sig av sociala medier, av mejl och kontakter annars händer ingenting. Man måste våga kontakta tidningar, radiostationer, bokaffärer, bloggare. Och det är ett tidskrävande jobb.  Hur ska folk upptäcka MIN bok? Den jag är så stolt över att jag har skrivit och som jag vill att folk ska läsa.

Så jag ber er, inte bara för min skull, utan även för andra som har skapat något och vill synas; DELA! Dela på facebook, dela på instagram och twitter. Dela om ni ser något om boken, en bra recension eller liknande. Sätt betyg på boken , om ni har läst den, hos adlibris, bokus eller där ni syns. Det ligger så mycket jobb bakom en bok och det är guld värt när man får feedback. 🙂 Inte bara min bok, utan alla böcker ni läser. 😉

Idag har jag packat beställningar och böcker som går iväg som tack och till recensenter. En härlig sysselsättning.

KRAM och tack till er alla!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *