Karta, möten och mycket läsande

Nu rullar det på! Varje måndagkväll har jag möte med filmbolaget (via Skype) och får nya uppgifter som ska göras till nästa möte. Till idag skulle jag leta böcker om älvor och vi har gjort en gemensam bok-lista för att samla information om alver, dvärgar, drakar och andra väsen inom fantasygenren.  Nu ligger en bok, som jag faktiskt redan hade, här på bordet, som ”bara” har 1040 sidor. Den ska jag börja läsa och ha hunnit en bit i till nästa möte om en vecka
En annan uppgift som jag hade var att rita en STOR karta över riket där filmen utspelar sig. Jag hade gjort en i storlek A3, men den var för liten så idag klistrade jag ihop sex stycken A3 och började rita. Kul, men svårt. Kartan ska vi sen använda i maj då vi ses en hel dag för att diskutera länderna, invånarna, djuren, väsen, förbindelser, släktskap, vänskap m.m. inom alvernas rike.

Det är spännande och mycket jobb att göra en film, men så kul! Något helt nytt och ett samarbete som jag lär mig väldigt mycket av.

Under tiden har jag även testläst ett manus på över 500 sidor. Inspirerande och spännande. Manusen för novellantologin jag ska göra börjar droppa in och dessa ser jag väldigt mycket fram emot att läsa. Hoppas på att antologin är färdig i sommar. Så det händer en hel del här.  🙂

Karta in the making.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *