Julskräckis

Javisst. Jag jobbar på mitt förlags julkalender, en julskräckis. Jättekul men jag hade nog väntat mig lite mera gensvar från andra författare. Men det är på gång. Jag har ett suveränt stöd i Mikael Mansén författaren till Elin och Guds synd. Otroligt bra böcker. Det är inte lätt att skriva tillsammans, men det är kul och historien tar oanade vändningar. Det är det som gör det så roligt. Jag hoppas ni följer den. Här är adressen http://www.miramir-verlag.ch/svenska/julskr%C3%A4ckis-1-5-december/

Skrivandet går även vidare med en uppföljare till manuset som är ute hos olika förlag. Väntar fortfarande på svar.  På ett eller annat sätt kommer den att komma ut nästa år, min historiska skräckroman.

 

2015-08-10-15-45-41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *