En midsommar helg med inspiration

En härlig midsommarhelg närmar sig sitt slut. På midsommarafton fick jag inspiration till en ny novell efter midsommarmaten och sommarlåtar på spellistan. Novellen skrev jag färdigt idag. Ytterligare en novell till en antologi som jag är med och göra. Sen har jag även skrivit en novell till en novelltävling som ska publiceras i december. Ska läsa igenom den och putsa liste innan jag skickar in mitt bidrag. Det är första novelltävlingen jag deltar i. Har börjat på ytterligare en novell för en annan tävling, men den känns inte riktigt bra ännu. Kanske dyker det upp mer inspiration för den nu när de andra är färdiga.

Karne – Skriet från häxberget har än så länge bara fått fin-fina recensioner och det är ren lycka att läsa sådant. 🙂

Jag hoppa ni alla har haft en lika fin midsommarhelg som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *