Cover reveal!

Under sommaren/hösten släpps min feel good roman Het ost & läkta hjärtan.

Romanen kom till efter att vi hade haft en gatufest här där vi bor. ”Arbetsnamnet” på romanen var just ”Gatufesten”, men efter en del funderande insåg jag med flera, att namnet inte riktigt passade. Slutresultatet blev Het ost & läkta hjärtan.

Jag inspirerades av grannarnas berättelser och livsöden och det riktigt kliade i fingrarna att få skriva den här romanen.

Varför valde jag då just Nyköping som ort för romanen? Jag funderade på om det skulle vara en fiktiv stad eller en verklig. Kom fram till att en verklig stad är bra och då ska det ju helst vara en som man känner till. Mina barndomssomrar tillbringade jag i Vrena, en liten ort utanför Nyköping. När man åkte in till ”stan” var det just till Nyköping, en mysig hamnstad. Dessutom gick vi faktiskt flera gånger på teater på Nyköpings hus och såg just Nyköpings Gästabud som den gamla farbrorn Axel i boken är så fascinerad av.
Då jag älskar musik och gärna kopplar saker, känslor och minnen till musik, var det för mig självklart att min kusin Ulf Appelgrens musik skulle få vara med. Han är född och uppvuxen i Nyköping och den första låten som jag absolut ville ha med var ”God natt Nyköping”. Den andra som passade som hand i handske var ”Gångavstånd”. Varför? Ja DET får ni ta reda på genom att läsa boken 😉

Läs mer om boken här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *