Musikpensionatet

Alexandra har alltid älskat musiken, älskat att spela, och vi ung ålder kämpat sig till en plats i en väl ansedd orkester. Men så en dag börjar allting falla samman. Inspirationen vill inte infinna sig och när Alexandra kommer på sin älskare Patrik med en annan kvinna får hon nog.

För att komma bort från allt bokar hon en resa till en liten alpby i Schweiz, men när hon kommer fram till den pittoreska byn möts hon av en sorglig verklighet. Skidliftarna står stilla, hotellen tomma och de enda som besöker byns restaurang är invånarna själva. Turisterna har sedan länge slutat komma och gatorna ligger öde. Kan Alexandra göra något för att hjälpa den lilla byn och samtidigt hitta tillbaka till sig själv?

”Musikpensionatet” är en varm feelgood-roman om att hitta sig själv och våga leva livet fullt ut.

(Finns även som ljud- och ebok utgiven av Saga Egmont)

Recensioner

Bloggen Ljudboksrecensioner och författarskap skriver: Jag ska börja med att säga att jag blir glad av den här boken. Berättelsen om hur Alexandra och hennes nya vänner får liv i den sömniga schweiziska alpbyn är riktigt, riktigt mysig och det är något med den typen av berättelse som gör mig lite glad.