Cover reveal!

I slutet av 1800-talet, i en tid av kungliga intriger och adligt maktspel, finner vi Anna Persdotter, en enkel flicka från en liten by utanför Sveriges huvudstad. Med drömmar om att servera den kungliga familjen tar hon anställning som piga på det magnifika slottet. Men vad som börjar som en möjlighet till bättre livsförhållanden blir snart en kamp för överlevnad och värdighet i en värld fylld av hemligheter och faror.

På slottet möter Anna en värld av festligheter och förtryck, där adelsfolkens begär alltför ofta går över gränserna. För Anna blir det en resa genom svek, kärlek och förlust när hon dras in i en passionerad romans. När en oönskad graviditet tvingar henne in i ett äktenskap med en man hon avskyr, står Anna inför svåra val och prövningar.

I skuggan av adeln är en gripande berättelse om kärlek, förräderi och överlevnad i en värld av privilegium och maktmissbruk. En berättelse som kastar ljus över människors innersta styrka och förmåga att kämpa mot alla odds.

Kommer hösten 2024!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *