Solen skiner och fantasin flödar

Något av det bästa jag vet är att ha en hel dag som jag kan sitta och skriva, speciellt om jag kan sitta på balkongen. Idag är en sådan dag. Började på förmiddagen och har nu skrivit nästan hela tiden med undantag för ett lunchavbrott och för att koka te. Manuset till en feel good roman växer fram och jag känner mig riktigt nöjd. Borde egentligen redigera fortsättningen på Karne, men det är så roligt att skriva nytt också.

I fredags fick jag för första gången se reklam av min bok, Karne – Skriet från häxberget, hos en bokaffär! Det var helt fantastiskt! Hoppas på att den dyker upp på fler ställen. 🙂 Har skickat boken till några recensenter och väntar nu otåligt och nervöst på recensionerna och att höra vad läsarna som beställt boken tycker.

Hoppas ni har haft en lika bra söndag som jag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *