Fantastiska recensioner, underbart manus att testläsa, bokrecensioner och översättning

En vecka fylld av underbara saker.

I början av veckan fick jag en bild från Dahlbergs bokhandel i Sollefteå där min bok, min pärla, ligger tillsammans med flera av böcker från jättebra svenska författare. En ära, en lycka och underbar känsla!

Sen dyker det upp inte bara en, utan två fina recensioner om Karne – Skriet från häxberget. Den första från bokbloggen lästips som verkligen gillar boken och ger den 5 stjärnor av 5.  Den andra från bokbloggen Jennies boklista. Hon ger inte högsta betyg men väl så fina ord.

Link till bloggarna hittar ni här: Lästips och Jennies Boklista.

Sen har jag fått äran att testläsa ett manus igen. Jag satt fängslad i flera timmar under lördagen. Läste ut hela manuset. En mycket fängslande historia som kommer att blir en underbar bok.

Några bokrecensioner har jag gjort på min bokblogg Svenska Böcker också samt börjat översätta en barnbok på försök till tyska.

Men har du skrivit då? Självklart! Två noveller inskickade till novelltävlingar samt en tredje novell till antologin som jag håller på att sammanställa med andra författare.

Ha en fin söndag och en god start på veckan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *