Bokmässestress

Oj, oj. Imorgon åker jag till Göteborg för bokmässan. Nervositeten kryper inpå och funderingar över om jag tänkte på allt snurrar i huvudet. 🙂 En del av packningen ligger redo i vardagsrummet tillsammans med en hög av  ”kanske”-kläder.  Utklädningsklänningarna är strukna och ska försöka packas ner utan att de blir för skrynkliga. Skor har jag provat, det blir ett antal par som följer med, och smycken har valts ut.
Under mässan kommer jag att fotografera så mycket jag kan och dela med mig här sen.  Under tiden får ni nöja er med lite andra bilder och länkar.
En av de som recenserat Karne är Håkans Bokhylla. Han la ut en så fin bild på de böcker han recenserat senast och tackade oss författare för att han fått våra böcker. Det viktigt med recensenter, så kan våra böcker komma ut mera och få reklam.

 

Whip Media som ger ut Karne och Trädet (antologin) i Sverige har gjort en fin samlingsbild på de böcker som kommer att finnas med under mässan i deras monter. Så fint att få vara en del i den samlingen!

Miramir Förlag, huvudförlaget för mina böcker, har fått en ny medlem. Mikael Manséns böcker kommer att ges ut på nytt i samarbete med Whip Media. Mikaels böcker och texter är fantastiska. Missa inte Elin  – kärleken är ful och fylld av smärta som ges ut på nytt under hösten. Det finns även tillfälle att köpa boken under bokmässan i monter A03:44 där även mina böcker finns. Mikael nämner även mig på sin fina hemsida! Kika gärna in där.

Det var allt för  idag! Vi ses på bomässan! Monter A03:44 i Fantastikgränden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *