Ny romanidé och förberedelser för bokmässan

 

Mellan förberedelserna för bokmässan hinner jag faktiskt skriva lite också 🙂 Jag har börjat på en roman till en tävling om ett ämne som jag inte tänkt på att skriva om förut. 🙂 Vad tänker jag inte avslöja ännu. Jag kanske inte lyckas få ihop den mängden ord som krävs ens. Men jag gör ett försök.

Mycket research har jag gjort både för den och ett annat manus, det är väldigt spännande!

Utklädningsklänningar är beställda för mässan, visitkort och plakat. Jag ser väldigt mycket fram emot mässan. Vi som är i fantastikgränden hade även möjligheten att delta i en Give-Away bok där vi kunde lägga in noveller eller t. ex. ett stycke ur våra böcker samt en presentation av oss och förlaget. Boken är jättefin! Nedanför ser ni omslaget.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *