Crowdfunding och redigering

De senaste veckorna har jag verkligen suttit fast i redigeringsträsket och nu längtar jag efter att börja skriva något nytt igen! Jag har redigerat fortsättningen på Karne – Skriet från häxberget, första nya delen av fantasy-trilogin Azoria och inlagen till antologin som släpps vilken dag som helst.  Jag har även redigerat en hel del på sista delen i trilogin då jag har en fantastisk testläsare till den som bara längtar efter att få sätta tänderna i fortsättningen på Azoria. 🙂

Vad jag också gjort är att starta crowdfunding för att få ihop pengar att översätta Karna till tyska med. För er som inte vet vad crowdfunding är så ska jag berätta lite kort. Det går ut på att man sätter en målsumma som behöver för ett projekt, i detta fall att översätta en bok. Sen har man olika gåvopaket beroende på vad folk skänker för belopp, det kan vara till exempel en gratis e-bok, en gratis bok, personliga tack boken, på en hemsida osv.
Detta har jag alltså startat och söker nu med ljus och lykta efter sponsorer! Linken dit hittar ni här.
Så håll tummarna att jag når upp till det önskade beloppet. Naturligtvis får man boken på svenska om man hellre vill ha det än på tyska. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *