Ny bok på gång! En antologi.

Ett fantastiskt samarbete är snart färdigt, I slutet av augusti eller i början av september kommer en antologi ut som jag är med i. Novellerna är skrivna av mig och tre till som alla gick samma författarkurs i våras hos Jorun Modén. Det har varit så kul att läsa alla noveller och tillsammans har vi fått ihop en underbar samling inom fantasy, feelgood, magisk realism och spänning. Det blir perfekt läsning till hösten.

Den senaste tiden har alltså gott åt till att läsa och redigera mycket, inte bara novellerna, utan även några av min andra manus. Ytterligare noveller har jag också skrivit och nu börjar det klia i fingrarna att få sätta igång med nästa manus. Har redan börjat med en hel del research som är både spännande och tidskrävande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *