Time to Tells sommarantologi ”Oväntade möten”

Nu var det väldigt länge sen som jag skrev! Jag har haft fullt upp, inte med så mycket skrivande själv tyvärr, men med utbildning till Manusutvecklande Lektör hos Ann Ljungberg och Helena Hansen. Sen i januari har jag lärt mig massor om skrivandets konst, att läsa och kommentera ett manus, lektörsläst fantastiska manus och skrivit utlåtanden.

Utöver det var jag med som manustutvecklare under spännings- och fantasydagen som Ann Ljungberg ordnat. Så kul att få läsa författarnas texter.
Dessutom var jag under de senaste veckorna manusutvecklare åt författare som deltog i Time to Tells novelltävling ”Oväntade möten”. Jag var även med i juryn samt läste in en egen novell (utanför tävlan) som nu är med i sommarantologin ”Oväntade Möten.”

I appen Time to Tell kan man läsa in egna berättelser för sin egen del eller dela med familj, vänner och mängder med andra läsare. Ett utmärkt sätt att dela DIN historia med andra.

Scanna in QR-Coden så kommer du direkt till sommarantologin ”Oväntade möten”.

Men NU har jag kommit igång att skriva igen. Jag fortsätter med en novell som var tänkt till en novelltävling, men jag hann inte klart i tid. Nu passar den till en annan novelltävling så nu hoppas jag på att bli färdig.

Jag önskar alla en underbar sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *