Vad pågår i mitt skrivliv just nu?

Sommarmystik. En antologi där min novell ”Jag glömmer aldrig den sommaren” är med. Idag är det lansering av bokomslaget! Visst är det vackert?

Jag har haft fullt upp med bl.a. att skriva en kortroman till en app som heter Snick stories. Det är release den 18/5 och då återkommer jag med mer information. Men så mycket kan jag säga, att det är en spännande och ruskig historia.

Samtidigt som jag skriver på en ny roman tänker jag ta tag i redigerandet av andra delen i Azoriatrilogin: Den stora striden. Kanske den kan ha release i år? Jag hoppas det. Det skulle vara toppen, för jag vet att det finns de som väntar.

Jag blev intervjuad av Länstidningen i Södertälje om Coronakrisen här i Schweiz och artikeln bjöd även på lite reklam om mina böcker. Det är alltid välkommet. En helsida fick jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *