Bokrelease och manus

Inser att det var alldeles för länge sen som jag uppdaterade bloggen. Ber om ursäkt för det. 🙂

Vad händer! Jo, i mars, närmare bestämt den 15:e mars släpps min fjärde roman. Den heter Inom cirkeln och är en skräckroman. En, tror jag, annorlunda zombiroman. Det ska bli spännande att höra vad läsarna tycker, men jag hoppas de tycker lika mycket om den som jag.

Release har jag den 23/3 hos Klackenbergs böcker och papper i Sundbyberg tillsammans med den väldigt duktiga författaren M. F. Skuggeld och hans första bok Alvy – den förlorade.  Varmt välkomna kl: 12 – 15.

Just nu jobbar jag på med mitt feel good manus. Råmanuset blir nog klart denna helg, det är iallafall mitt mål. Sen ska det få vila ett tag innan jag går igenom det och gör den första redigeringsrundan innan det får gå iväg till en lektör.  Men, feel good? tänker nog fler av er. Skriver inte du skräck och fantasy? Jo, det stämmer. Så varför skriver jag då ett feel good manus? Anledningen är att Karne – skriet från häxberget kom så långt som till manusmöte hos ett mycket stor förlag (tänker inte avslöja vilket 😉 ). När jag fick svaret att det inte var den genren de ville ge ut skojade jag med om att jag kanske kunde skicka ett feel good manus istället. De skrev tillbaka att det ville de gärna ha. Sagt och gjort, idéerna frodades och jag har de senaste veckorna skrivit så fingrarna glöder. 🙂

En av mina noveller kommer i mars att publiceras i tidningen Kvällsposten, det känns fantastiskt kul. Även denna novell är ingen skräck eller fantasy utan om att våga fast man egentligen inte törs.

Novelltävlingar finns det hur många som helst just nu och jag har skickat in till tre men kommer att försöka mig på några till. Det är så kul att skriva noveller!

När feel good manuset är färdigt ska jag fortsätta på ett fantasymanus som även det är till en tävling med deadline den 30/6. Håll tummarna att jag hinner! Sen ligger även tredje boken i serien om Ödets förlag och väntar. Har påbörjat och har samlat idéer. Till den har jag tänkt att gå en utbildning som spökjägare, men jag vet inte om familjen vågar släppa iväg mig. 😉

Något som gjorde mig underbart glad för en kort tid sen var en fantastisk recension av Bakom väggens dörrar av bloggen lagomlycklig.nu. Jag blev faktiskt riktigt rörd!

”Kristina Suomela Björklund har vävt ihop berättelserna i boken med suverän precision och det är verkligen inte förrän på slutet som man förstår hur det faktiskt hänger ihop. Karaktärerna har djup och det är vackra naturscenerier som målas upp. Gestaltningen är så bra att man faktiskt upplever det som om man sitter i stugan och känner hur nackhåren reser sig …”

Hos Fantastikbokklubben börjar bokrean nästa vecka och där kan ni fynda mina böcker! Passa på att köpa dem för fantastiskt bra priser.

 

Alla böcker hittar ni hos Fantastikbokklubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *