Bokmässan 2018!

Nu har det gått en vecka sen bokmässan tog slut. Det var en fantastisk mässa med underbara möten med fantastiska människor!
I år delade jag monter med Whip Media och det kändes mycket bra. Visst saknade jag  Fantastikgränden, men jag var ofta där och hälsade på. 🙂

I montern fanns även Elisabeth Akteus Rex (författare till bl. a. Valet och Dold agenda), Mikael Berggren (författare till Vargus) samt Ella Fronczak (författare till Tillsammans – en lite bok om demokrati).

Jag signerade böcker och träffade många trevliga läsare. Det är alltid lika roligt!

Dessutom var det release på H C Andersen antologin (Marchetti förlag) som jag har med två noveller i. Jag och författarna Jenny Töredal, Ewa Broberg, Ulrika Fjellborg och Marcus Olausson diskuterade sagor på Fantastikgrändens scen med Sofi Poulsen som moderator.

Jag ser fram emot nästa års bokmässa! 🙂

Vad händer nu då? Jo nästa programpunkt för mig är Halloween på häxmuseet här i Schweiz där jag ska läsa ur Karne samt sälja och signera böcker. http://www.hexenmuseum.ch/aktuelles.htm Det ska bli väldigt roligt!

Men det är dags för mig att komma igång och skriva igen efter allt redigerande och korrigerande. Dock har jag kvar att redigera min zombieroman som kommit tillbaka från lektören, men utöver det har jag börjat på en ny fantasyroman till en tävling, en novell även det till en tävling samt jag ska fortsätta på feel good romanen och tredje fristående boken efter Karne.

Så det blir en höst fylld av projekt, underbart!

2 reaktioner på ”Bokmässan 2018!

  1. Det var spännande att delta på bokmässan, det var ju första gången för mig. Vilken tur att du och dom andra var så trevliga, man skulle ju kunnat blivit utfryst som nykomling. Tack för tiden. Med vänlig hälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *