Vinst i novelltävling och besök i spökhus

Nu får vi äntligen göra det officiellt. Jag är en av 10 vinnare i förlaget Everlasting Publishers novelltävling 2018. Temat var kärlek under jul / nyår. Hehe, jag som mest skriver skräck. 🙂 Men kul att även romantiska berättelser fungerar.
Av 70 noveller valdes 10, känns verkligen jättekul.

 

I höst kommer antologin H. C. Andersen ut på Marchetti förlag där jag har med två noveller. Den har fått underbara betyg av många recensenter som fått äran att läsa den.

Just nu jobbar jag på med zombiemanuset som snart ska iväg till lektör. Det är ett mycket roligt projekt. När jag redigerat klart den ska jag fortsätta skriva på tredje boken efter Karne och säkert en hel del noveller.
Inför tredje boken ska jag dessutom intervjua en spökjägare! Det ska bli väldigt spännande. Det är LaxTon Ghost Sweden  som sköter om prästgården i Borgvattnet, ett av Sveriges mest hemsökta hus. I sommar hade jag äntligen möjligheten att besöka prästgården. Helt fantastiskt trots att ingen spökade för mig. 🙂
Kunde ta många bilder och även filma lite. Något som var väldigt spännande var att läsa i alla gästböcker från varje år där folk skrivit om sina upplevelser (eller icke upplevelser) när det övernattat på prästgården. Alla böcker ligger i en hylla i en gammal fin soffa på övervåningen.

 

Upp till övervåningen var det en härligt knarrande trappa. Jag älskar knarrande trappor och trägolv.

Jag rättade till överkasten på sängarna i det blå rummet då det sägs att någon stökar till i sängarna där. Väntade och filmade när jag gick in igen. Men tyvärr var det ingen som stökade till. Men spännande var det ändå att öppna dörren. 🙂

 

Kanske jag ska våga mig på att övernatt där någon gång. Hänger ni med?

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *