Mycket på gång!

Jag är ju inte bara författare, utan även förläggare. I vintras anordnade jag en skräcknovelltävling på temat ”Sjön”.  90 noveller kom in och 49 blev antagna. Det kommer att bli en tjock härlig bok med noveller att läsa hela sommaren. För i juni ska den komma ut. Omslaget är klart. Foto av sonen Lucas och formgivet av Anders Nyman på Whip Media. Naturligtvis har jag också med en novell här. 🙂

Dessutom får 10 av novellerna bli ljudnovellerna i samarbete med Kadabra Ljudboksförlaget!

Jag har skrivit en novell till ytterligare en novelltävling. Denna gång handlar det om folktro och tävlingen anordnas av Mörkersdottirs förlag. Novellen har jag skickat till några testläsare och det ska bli spännande att hör vad de tycker.

Omslagen till Azoriatrilogin är också färdiga och den första delen ska komma nu i sommar. Jag har ett gediget redigeringsarbete framför mig med den. Men det hör ju också till och måste göras.

Hemsidan för trilogin håller jag också på med. Hoppas på att kunna öppna den för alla inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *