Reportage i tidningar, redigering och nya idéer

Efter besvikelsen med zombieromantävligen har det varit många positiva saker. Bl. a. att jag en morgon blev uppringd av en kulturreporter på Länstidningen i Södertälje som sa att han tänkte skicka lite frågor till mig för ett reportage de ville göra om mig och min bok Karne. Det var mycket bra frågor och reportaget blev jättefint. Det publicerades i Länstidningen Södertälje och Allehanda Ångermanland.

Jag håller på och redigerar första delen av Azoriatrilogin som ska komma ut till vår och gör en hemsida till den. Någon gång under februari hoppas jag på att kunna ge ut lite information om den. Uppföljaren till Karne här hos lektören och det ska bli riktigt spännande att höra vad hon tycker om den.

Lite nya skrivaridéer har jag också och det ska bli riktigt kul att ta tag i en novell eller manus igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *