Fina recensioner, start på novell, intervju i ortstidningen och redigering

Det värmer så när man får fina recensioner, över huvudtaget feed back på det man har skrivit. Min novell i antologin ”Jul igen” (No Hiding) förlag, har fått jättefina recensioner. En har ni ju reden läst i mitt förra inlägg och här finns en till. Själv läser jag en om dagen och är mycket stolt över att få vara med bland dessa fantastiska författare.

När jag nu nämner fantastiska så måste jag bara göra reklam för en annan fantastisk sak, nämligen ”Fantastikbokklubben”. Det är en nystartat webbutik där du hittar kanonböcker inom fantastikgenren (fantasy, skräck, sci-fi osv.) Där kan man beställa böcker med jättebra rabatter. Missa inte den möjligheten.

På fredag släpps förlagskollegan Mikael Manséns vampyrroman, Guds synd – mörkrets barn, och för den som gillar mycket spänning, skräck, vampyrer och välskrivna texter är denna bok ett MÅSTE! Den finns naturligtvis också hos Fantastikbokklubben samt hos bokus och adlibris.

Jag redigerar fortfarande första delen i fantasytrilogin men har även börjat på en ny novell. 🙂

Månadsmagasinet som delas ut på orten där jag bor har intervjuat mig. Det är perfekt nu när boken kommer ut på tyska nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *