Karne goes german!

För drygt 60 dagar sedan startade jag mitt crowdfunding projekt för att kunna finansiera en översättning av Karne – skriet från häxberget till tyska. Det lyckades! Jag tror inte riktigt jag har fattat det ännu. Men jag är så tacksam över att så många hjälpt till att finansiera detta. Helt underbart!

Nu ska jag ”bara” sätta mig in i den schweiziska, tyska och österrikiska bokmarknaden … Det blir en spännande uppgift. Det känns så fantastiskt att en stor del av Europa kommer att kunna ta del av min bok, ett stycke svensk historia.

En annan härlig nyhet från den är veckan är att ICA i Järna, där jag är uppvuxen, har köpt in både Karne och Trädet!

Ja, som ni ser rullar det på och jag känner mig väldigt lycklig och är full av energi. Det behövs eftersom jag jobbar på en roman som ska vara färdig till den 1:a november, till en manustävling.  Håll tummarna! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *