Skrivarstuga ute

Till koltrastens sång packar jag ihop, böcker, manus, dator, pennor och telefon och flyttar in skrivarstugan i köket igen. Hela dagen har jag suttit på balkongen och ägnat söndagen åt skrivande, läsande och korrigerande. Helt fantastiskt och snart, mycket snart, kan jag göra mitt bokomslag officiellt, för min andra bok är snart färdig! Efter fantastisk hjälp av en mycket kunnig person med både omslag och inlaga är det inte mycket som fattas för att den ska gå iväg för provtryck. Stort, stort tack Anders Nyman på Whip Media!

Det har varit en bra vecka, det kan jag verkligen säga. Har även skickat iväg min första novell på korrekturläsning och väntar spänt på resultatet. Det är kul att skriva noveller och det är redan en till på gång. 🙂

Mina uppgifter från filmbolaget för den här veckan har jag också gjort som även innebar att börja läsa en bok som är på över 1000 sidor! Die Elfen av Bernhard Hennen. Jawohl, på tyska är den. Får se hur lång tid det kommer att ta. För samtidigt läser jag naturligtvis svenska böcker för bloggen som jag driver www.svenskaboecker.com. Där kommer det snart dyka upp reklam och recension, samt författarintervju om en bok som släpps i maj. Den kan jag varmt rekommendera. Men den får ni läsa mera om i mitten av april, då är det officiellt. 🙂

Avslutar med en bild från min oas, min älskade balkong som jag gjorde vårfin igår, samt koltrastens sång.  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *