En promenad ger alltid bra idéer

Jag har inte haft varken inspiration eller lust att skriva de senaste dagarna. Jag vill inte kalla det skrivkramp, bara olust. Kanske beror det på en stressig tid på jobbet som resulterat i trötta kvällar, men samtidigt har det varit lite skönt att göra något helt annat, t.ex. Harry Potter filmmaraton förra helgen med yngste sonen. Eller att äntligen ha sett färdigt en serie som var väldigt lång. Bäst att jag beslutar mig för att inte börja på någon ny.

I förmiddags efter de normala lördagsbestyren som att städa och handla greppade jag datorn och bar bort den till min skrivplats (köket). Ute sken solen, snön gnistrade och naturen ropade åt mig att gå ut istället (hur vacker det var ser ni på bilden nedanför). En tur ut i snön gjorde gott. Idéerna började virra i huvudet så jag till och med tvungen att stanna för att notera några av dem. Äntligen kom jag på hur jag ska bygga ut historien mera! Så nu, kära vänner, ska det blir skriva av igen. På tisdag börjar jag dessutom på Jorun Modéns författarkurs del 2 (www.forfattarkurs.se) och det ser jag väldigt mycket fram emot!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *