Korrektur och omredigering

Det tar tid att även redigera ett kort manus. Julskräckiskalendern är nu inne på sin fjärde omgång av korrektur och redigering. Med hjälp av de fantastiska medförfattarna Mikael Mansén och Karl Almén Burman har vi kommit en bra bit på vägen till ett färdigt manus. Det ansträngande men samtidigt väldigt kul och lärorikt. Trots att vi bor i olika länder (jag i Schweiz och de andra i Sverige) så fungerar det jättebra tack vara sociala medier och chat.

Mitt fjärde manus, som jag hoppas få ut i vår, är hos en korrekturläsare. Ska bli spännande att se hennes kommentarer och sätta tänderna i manuset igen. För det kommer att behövas några gånger till innan jag är nöjd.

Avslutar med en snöig bild för vintern är äntligen här. Det är så vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *