Svar från förlag

Att vänta på svår från ett förlag, eller flera, tar lång tid.  Hos de flesta får man vänta minst två månader, men oftast längre. Det kliar i fingrarna att skriva, eller till och med ringa, för att fråga vad som händer. Men de vill oftast inte det, allt tar sin tid. Fick dock ett svar från ett förlag som jag verkligen hade hoppats på. De hade mitt manus med på manusmötet i november. Bara att komma så långt är mycket positivt. Efter flera veckor fick jag ett personligt email, inget standard svar som många förlag har, att de nu läst och diskuterat mitt manus men att det tyvärr inte passade in i de genren de ger ut. Jag var däremot mycket välkommen att skicka in ett annat manus. 🙂 De gillade ändå det jag skrivit. Jag svarade då att kanske jag kommer att skicka in ett feel good manus och det fick mycket positiv respons;  Ja gärna, sånt gillar vi!” Så, då är det väl dags att sätta sig ner och skriva en feel good bok. Som tur är har jag faktiskt redan en synopsis och karaktärsbeskrivningar för en feel good, så om jag hittar en liten sekund över någonstans mellan allt annat skrivande, så kanske, kanske jag snart får till det också.

 

fo%cc%88rla%cc%88ngd-reklam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *