Paus i översättandet

Ja, precis, en paus i översättandet. Pratade med filmbolaget igår och de vill sätta sig in i historien mera innan vi gör vidare. De har fullt upp som många andra.  Men det gör inget, då kan jag ägna mig åt mitt femte manus som jag tycker väldigt mycket om. Lustiga karaktärer, riktiga original, och en spännande, läskig historia. Sen har jag fått ära att testläsa ett tjockt manus, fick förfrågan igår och tackade direkt ja. Det är något som jag verkligen tycker om, att testläsa, ge kommentarer och tips även om jag absolut inte är något proffs. Dessutom gör det gott att få förfrågan.

Ni får inte missa ett spännande projekt som jag startat, en julskräckiskalender. Varje dag publiceras en fortsättning på en skräckhistoria, förhoppningsvis av olika författare. Ni hittar den hos Miramir förlag här.

 

darkwinter

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *