Andra manus

Det är inte bara filmmanuset som gör mig sysselsatt. Jag håller på med en uppföljare till ett manus som jag skickat till förlag. Det är en spännande men lång väntan att få svar från förlag. Skulle det inte gå vägen ger jag ut boken själv. Då jag ägnat så mycket tid åt översättningen av Azoria, har jag inte hunnit ägna någon tid åt detta manus, men när jag läst igenom det under helgen fick jag jättestor lust att fortsätta. Det innehåller många roliga karaktärer och jag sitter faktiskt och småler medan jag skriver. Väntar på ett andra kontrakt från filmbolaget som jag lovats att få senast imorgon kväll. Hoppas det blir så. Vill skriva under, få det helt klart så jag kan fortsätta. Som sagt, att vara författare består mycket av väntan, men, men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det ju …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *