Julkalendrar och manus

December har kommit och med den julkalendrar. I år deltar jag i fyra online-kalendrar vilket är jättekul!

Årets skräckjulkalander, ett samarbete mellan Miramir Förlag och Darker Shore pubilshing. Stafettskrivning på hög nivå. En börjar en historia och vi är flera författare som fortsätter den.

Fantastikbokklubbens kalender: Här finns en presentation av mig bakom lucka 7 och bakom lucka 23 finns en läskig julnovell.
Det finns många kul saker bakom luckorna som noveller, presentationer, filmer och utdrag ur böcker. Så följ den och öppna luckorna!

Lust förlags erotiska julkalender där jag bidragit med två noveller under pseudonymen Sarah Schmidt. Lucka 10 och 16 har jag skrivit. Lyssna och njut 😉

Firman jag jobbar på Run my Accounts har gjort en extra kul julhälsning detta år. Istället för att skicka ut mängder med julkort (som förmodligen slängs bort) så har vi valt att göra en online kalender där vi anställda bidragit med något kreativt. Det är recept, musiklistor, konster, pyssel och från mig en julnovell som jag översatt till tyska samt spelat in och lagt till ljudeffekter.
Under lucka 15 hittar man min berättelse.

Inser att jag glömt bort att berätta om en utmaning jag var med på under halloweenhelgen. Man skulle skriva en skräcknovell på tre dagar, spela in den och lägga till ljudeffekter. Det var tre prisplatser och några till som kom med i en antologi. Det är det nystartade Time to tell som gjorde detta.
Min novell ”Vindsdörren” kom på delad tredjeplats! Jag har aldrig spelat in något som jag skrivit och aldrig jobbat med ljud så det var verkligen kul.
Som en julklapp till er, kära läsare, bjuder jag på den! Den utspelar sig i Prästgården i Borgvattnet, ett av Sveriges mest hemsökta hus.

Lyssna helst med hörlurar, jag vet att ljudet inte är det bästa, men för att vara min debut som uppläsare och mixare är jag rätt nöjd.

Vindsdörren i Prästgården i Borgvattnet

Titeln på blogginlägget är även manus. Mitt manus Musikpensionatet som gavs ut som ljudbok och ebok hos Saga Egmont kommer jag nästa år att ge ut i tryckt form. Jag har förbättrat och nu är det hos testläsare för att granskas.
Under hösten har jag jobbat med en historisk roman, en familjesaga, samtidigt som jag har gått EasyWrites stora romanskola med Frida Skybäck som lärare. Den kursen kan jag varmt rekommendera.
Även detta manus är nu hos en första testläsare.

Önskar er alla en underbar jul och ett gott slut på detta jobbiga år 2020. Nästa år kan bara bli bättre!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *